Service

De naam zegt het eigenlijk al: service staat hoog in het vaandel van Jeurissen Klussenservice. Zo rekenen wij geen voorrijkosten. Ook het tijdig nakomen van afspraken en het netjes achterlaten van de werkplek vinden wij vanzelfsprekend. En niet onbelangrijk, deze service stopt niet na oplevering van het werk!
Wij kunnen ons voorstellen dat er nog vragen bij u opkomen als u een paar dagen gebruik heeft kunnen maken van de nieuwe ruimte. Het is natuurlijk ook mogelijk dat zich nog een mankement voordoet dat tijdens de oplevering niet zichtbaar was.

heyen-na-1

Aarzel in zo’n geval niet en neem contact met ons op. Wij zullen altijd proberen uw vragen zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden en/of eventuele manco’s per omgaande te herstellen.

Jeurissen Klussenservice beschikt over heldere algemene voorwaarden die de klant samen met de offerte krijgt toegezonden. Dit schept duidelijkheid voor de klant, maar ook voor ons. De offertes zijn altijd vrijblijvend. En uiteraard zijn de offertes bespreekbaar als u toch nog wijzigingen wilt aanbrengen. Eén telefoontje is genoeg.