Wie zijn wij?

DSC_0079 klein

Eigenaar van het eenmansbedrijf Jeurissen Klussenservice, Bert Jeurissen, is loodgieter en verwarmingsmonteur van huis uit. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de renovatie van badkamers en toiletruimten, maar ook voor andere klussen kunt u contact opnemen.

Na bijna 25 jaar in dienstverband te hebben gewerkt als loodgieter/installatiemonteur, besloot Bert in 2001 een eigen klussenbedrijf op te starten, dat gespecialiseerd is in badkamer- en wc-renovaties.

Alles in één hand
De werkzaamheden worden doorgaans van A tot Z door Bert zelf uitgevoerd; sloopwerk, leidingwerk, (vloer-)verwarming, elektriciteit, tegelwerk, plafond, afwerking. Dat betekent dat u als klant maar één aanspreekpunt heeft en dat is wel zo helder.
Soms wordt de hulp van derden ingeroepen, maar wij zorgen er altijd voor dat alle werkzaamheden op elkaar aansluiten zodat u niet onnodig lang in de rommel hoeft te zitten.

Vakkundige ondersteuning
De renovatie van bijvoorbeeld een badkamer is behoorlijk ingrijpend. Uiteraard is dit een proces waarbij je niet over één nacht ijs gaat. Vragen als: “Wat vinden wij mooi?”, “Wat zou kunnen in de bestaande ruimte?” en niet onbelangrijk “Hoeveel budget hebben we ter beschikking?” hebben vaak in de huiselijke kring al de revue gepasseerd, maar toch is deskundigheid vereist om tot een goed eindresultaat te komen.
Door jarenlange ervaring kunnen wij u in dit proces ondersteunen:

  • door het geven van degelijke adviezen
  • door u te helpen met het ontwerpen en plannen van de nieuwe indeling
  • door rekening te houden met het beschikbare budget.

Daarnaast kunnen wij sanitair en accessoires leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Ook dat is natuurlijk wat waard!